Dhomat Tona
- PËRKUSHTIMI YNË NDAJ CILËSISË -

DHOME DYSHE ME PAMJE NGA DETI

Sipërfaqja e dhomës: 30 m²
Përshkrimi: Kjo dhomë dyshe ka një ballkon, TV kabllor dhe qasje në sallë pritjeje ekzekutive.
Objektet e dhomës: ​ Garderobe; TV me ekran të sheshtë; Ballkon ; WiFi falas...
Rezervoni

DHOMA FAMILJARE DUPLEX ME PAMJE NGA DETI

Sipërfaqja e dhomës: 30 m²
Përshkrimi: Kjo dhomë dyshe ka një ballkon, TV kabllor dhe qasje në sallë pritjeje ekzekutive.
Objektet e dhomës: ​ : Garderobe; TV me ekran të sheshtë; Ballkon ; WiFi falas...
Rezervoni

DHOME FAMILJARE ME PAMJE NGA DETI

Sipërfaqja e dhomës: 30 m²
Përshkrimi: Kjo dhomë familjare përmban një ballkon, hyrje private dhe zonë ndenjeje.
Objektet e dhomës: ​ : Garderobe; TV me ekran të sheshtë; Ballkon ; WiFi falas...
Rezervoni

DHOMA FAMILJARE DUPLEX DELUXE ME PAMJE NGA DETI

Sipërfaqja e dhomës: 30 m²
Përshkrimi: Kjo dhomë familjare ka një ballkon, zonë ndenjeje dhe TV me ekran të sheshtë.
Objektet e dhomës: ​ : Garderobe; TV me ekran të sheshtë; Ballkon ; WiFi falas...
Rezervoni

DHOME DYSHE ME PAMJE NGA KOPSHTI

Sipërfaqja e dhomës: 30 m²
Përshkrimi: Kjo dhomë familjare ka një ballkon, divan dhe TV satelitor.
Objektet e dhomës: ​ : Garderobe; TV me ekran të sheshtë; Ballkon ; WiFi falas...
Rezervoni

DHOMA FAMILJARE DUPLEX ME PAMJE NGA KOPSHTI

Sipërfaqja e dhomës: 30 m²
Përshkrimi: Kjo dhomë dyshe ka një ballkon, TV dhe qasje në sallë pritjeje.
Objektet e dhomës: ​ : Garderobe; TV me ekran të sheshtë; Ballkon ; WiFi falas...
Rezervoni

DHOMA FAMILJARE EKONOMIKE

Sipërfaqja e dhomës: 30 m²
Përshkrimi: Kjo dhomë familjare ka një ballkon, qasje në sallë pritjeje ekzekutive dhe TV me ekran të sheshtë.
Objektet e dhomës: ​ : Garderobe; TV me ekran të sheshtë; Ballkon ; WiFi falas...
Rezervoni